28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Top 5 locuri ieftine din Europa în care poți merge în vacanță. Cazări sub 100 de euro de Crăciun, pe malul mării

 Mulți oameni își planifică din timp vacanțele și se asigură că au, cel puțin o dată pe an, un sejur în care se răsfață și își îndeplinesc toate dorințele. Sumele la care ajung sunt adesea destul de mari, astfel că își iau gândul de la alte plimbări în afara țării în restul anului.

Cu toate acestea, dacă vânați oferte, vă puteți plimba mai mult decât vă imaginați. Există numeroase locuri în Europa cotate ca fiind ieftine, dar care pot asigura câteva zile de relaxare fără să vă afecteze bugetul.

Cele mai ieftine destinații din Europa

 

Albania

Dacă căutați soare și nisip mediteranean, dar bugetul nu se întinde până la Insula Capri sau Coasta de Azur, atunci destinația perfectă este Albania. Plajele de pe malul Mării Ionice aduc cerul și pământul laolaltă: pe de-o parte sunt munții abrupți și cenușii, iar pe de altă parte sunt nisipurile aurii.

Sarande este un punct de intrare la îndemână din Grecia, iar de aici puteți ajunge rapid pe plajele din Ksamil.

Am ales intervalul 23-27 decembrie, pentru doi adulți. Biletele de avion, din București până în Tirana, costă câteva sute de euro. Concret, cel mai ieftin zbor ajunge la 245 de euro, dar durează 39 de ore. Cel mai rapid zbor durează 11 ore și costă 402 euro.

Cazările în Ksamil, chiar pe malul mării, ajung la doar câteva sute de lei pentru intervalul menționat…https://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/turism/top-5-locuri-ieftine-din-europa-in-care-poti-merge-in-vacanta-cazari-sub-100-de-euro-de-craciun-pe-malul-marii–217518447.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here