32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Cap tractor cu remorcă, distrus într-un incendiu!

INTERVENȚIE… La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la un cap tractor și la o remorcă.

FOC… Un incendiu produs la un cap tractor al unui autocamion staționar, din comuna Zorleni, satul Popeni, a distrus atât cabina cât și o parte din remorca în care se aflau europaleți. Pompierii au acționat rapid și în 20 de minute au stins focul, care însă a produs pagube importante la autocamion.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocamion aflat în staționare în localitatea Popeni, comuna Zorleni. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta cu violență la un cap tractor și la o remorcă. În interior se aflau doar trei europaleți. După aproximativ 20 minute incendiul a fost lichidat, nefiind înregistrate victime.

“Capul tractor a fost distrus în proporție de 90%, iar remorca în proporție de peste 50%. Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit. Pentru a preveni astfel de cazuri, vă recomandăm respectarea următoarelor măsuri: verificați instalația electrică; nu faceți improvizații la instalația electrică; asigurați-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate; verificați dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți; verificați perioada de valabilitate a stingătorului din autovehicul.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here