23.9 C
Vaslui
01-oct.-2022

Tragedie. Doi soți de 89 de ani s-au aruncat împreună pe fereastră

- Advertisement -

O dublă sinucidere a avut loc vineri în Capitală. Doi bătrîni în vârstă de 89 de ani care locuiau singuri au decis să-și pună capăt zilelor.

Tragedia a avut loc în zona Ștefan cel Mare. Se pare că bătrânii aveau un fiu plecat la muncă în Belgia și erau îngrijiți de o femeie cu probleme psihice, potrivit ProTv.

Bătrânii locuiau la etajul al doilea al unui bloc, dar s-au aruncat de la balconului ghenei de gunoi de la etajul șapte. Un trecător care a observat incidentul a apelat serviciile de urgență.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei a început o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat și în ce condiții s-au produs decesele.

Corpurile neînsuflețite au fost transportate la INML în vederea efectuării necropsiei.

Nu este singurul caz de sinucidere în familie. Doar în luna iunie a acestui an, o mamă a doi copii din Timișoara și un tată din Bacău, două persoane care nu se cunoșteau, s-au sinucis împreună cu copiii lor aruncându-se de pe bloc…https://adevarul.ro/stiri-locale/bucuresti/tragedie-doi-soti-de-89-de-ani-s-au-aruncat-2207503.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.