Tragedie la Banca: bărbat strivit de un utilaj agricol! (FOTO, VIDEO)

DRAMATIC… Caz șocant în localitatea Stoișești, comuna Banca! Un bărbat în vârstă de 44 de ani, Daniel Prodan, și-a pierdut viața astăzi, într-un incident îngrozitor, petrecut în curtea locuinței sale. Utilajul agricol pe care victima îl pregătea pentru lucrările de primăvară, a căzut cu toată greutatea peste el, atunci când acesta a vrut să repare o piesă se dedesuptul utuilajului. Daniel Prodan este tatăl a trei copii dintre care cel mai mic de doar un an de zile. Era cunoscut drept un om harnic, familist și inimos, apropiații săi spunând că astăzi își pregătea cele necesare pentru muncile de primăvară la câmp. Utilajul, proprietate persoanlă urma să fie folosit la discuit. La fața locului a fost alocată o ambulanță cu medic de la SAJ Vaslui, Substația Bârlad, dar din păcatre s-a constat decesul victimei. Poliția face cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare și echipaje specializate pentru degajarea unei persoane peste care a căzut un utilaj agricol, în localitatea Stoișești, comuna Banca. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, victima era surprinsă sub un combinator agricol și nu prezenta semne vitale. După degajarea victimei de sub utilajul agricol, medicul de pe ambulanță a declarat decesul bărbatului în vârstă de aproximativ 44 ani. Din primele informații, victima lucra în regie proprie”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.
7 COMENTARII

 1. Da imi place cum conduce bizonul din video, de parca aceste lumini iti dau dreotul sa-i omori pe altii in drumul tau spre a salva o viata. E drept si infrastructura e romaneasca pt 2 camioane dar tu tre sa te asiguri ca omul de rand te-a observat nu treci peste el ma sclavete care ai vazut prea multe filme americane.

  • Dute ca ești prost, mai și semnalizezi 😂cred ca tu ești ala care nu se da din calea lor,, sper sa nu ai nevoie de pompieri, ambulanță și sa tipi ca a ajuns târziu milogule

  • Pentru tine si celalalt plavan care te sustine! Citeste art 37 din OUG 195/2002 dupa care nu mai manca rahat analfabetul!
   (1) Conducătorii de vehicule sunt obligati sa opreasca cat mai aproape de bordura sau acostament la trecerea autovehiculelor politiei şi pompierilor aflate în misiune şi care au în functiune semnalele acustice şi pe cele luminoase de culoare rosie.
   (2) Conducătorii de vehicule sunt obligati sa reduca viteza, sa circule cat mai aproape de bordura sau acostament şi sa acorde prioritate la trecerea autovehiculelor aparţinând instituţiilor prevăzute la art. 32 alin. (1) lit. b) şi care au în functiune dispozitivele sonore şi luminoase.
   (3) În situaţiile prevăzute la alin. (1) şi (2) pietonilor le este interzisa traversarea.

   • Mai bine murea mata aia comunista si cu masa lu ala care sterge comentariile iar al tau cu limbaj de canal ramane. Deci nu e limbajul cat e subiectul. Sclavule, sa-ti fie clar nu te urci pe platitorul de taxe cu camionu ca asa scrie in codul rutier, tu tre’ sa te asiguri, ca luminile alea nu-ti da dreptul sa omori pe unul sau mai multi in drumul tau spre a-l salva pe altul. Toti sunt la fel de importanti salvatorul p*lii mele. Toti sunt stapanii tai care te platesc slugoiule asa ca ai grija de toti, o femeie cu copiii in masina care nu iese de pe asfalt, un bunic care incremeneste si incepe sa tremure… fii salvator nu criminal. Misiunea ta nu e pe tot parcursul ei. Ati ramas cu strazile lu Ceausescu dupa 30 de ani, in Anglia incap 3 camioane pe un drum cu doua sensuri tocmai pentru astfel de situatii.

LĂSAȚI UN MESAJ