spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

Trei morți și patru răniți după atacul de la mall-ul din Bangkok. Atacatorul este un copil de 14 ani

- Advertisement -

ACTUALIZARE 15:15.Bilanțul victimelor la atacul din Bangkok a fost actualizat de autoritățile thailandeze – trei oameni au fost uciși și alți patru au fost răniți în urma atacului în care un copil de 14 ani a tras cu o armă de foc într-un mall aglomerat. Premierul Srettha Thavisin a anunțat că situația a fost adusă sub control și că atacatorul a fost arestat după ce s-a predat.

 ACTUALIZARE 14:10. Patru oameni au fost răniți, marți, în incidentul de la mall-ul de lux din Bangkok. Suspectul, un copil de 14 ani, a fost arestat. El a folosit un pistol de mână pentru a trage în oamenii din centrul comercial.

Polițiștii au transmis că pornesc o operațiune la mall-ul Siam Paragon și că nu există încă confirmați morți sau răniți. Pe rețelele sociale a fost raportată o situație activă de atentat cu arme de foc, însă autoritățile n-au dat încă vreo informație legată de incident. Imagini video care par să fi fost făcute în incintra centrului comercial au fost publicate pe rețelele sociale. În ele, se aud clar împușcături într-un mall foarte aglomerat.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/impuscaturi-si-haos-intr-un-mall-de-lux-din-bangkok-oamenii-panicati-s-au-ascuns-in-magazine-si-toalete-2528065

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.