2.6 C
Vaslui
03-dec.-2022

TREI PUNCTE MARI

- Advertisement -

Liga a IV-a, play-off

LA LIMITÃ… FCM Husi a trecut cu bine de jocul de la Fãlciu, unde s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat de Ruja, în minutul 63. În urma acestui rezultat, husenii au acumulat sase puncte, în vreme ce Fãlciu a rãmas cu douã puncte. În cealaltã partidã, Foresta Zorleni a avut nevoie de 85 de minute pentru a obtine toate cele trei puncte în partida cu Vitis.

În prima etapã a play-off-ului Ligii a IV-a s-au marcat doar douã goluri, FCM Husi si Foresta Zorleni obtinând victorii la limitã, care le propulseazã în fruntea clasamentului. Jocul de la Fãlciu a arãtat cã niciuna dintre combatante nu a vrut sã riste pierderea sansei de a lupta pentru câstigarea campionatului pânã în ultima etapã. Gazdele au început bine, dar s-au stins repede. Husenii au rãspuns cu prudentã si au marcat atunci când a trebuit prin Ruja (63). La finalul meciului, gazdele au sãrit la arbitrii, nemultumiti cã acestia ar fi avantajat Husul. Delegatul echipei FCM Husi nu e de aceeasi pãrere si spune cã gazdele au fost cele avantajate, deoarece Husul trebuia sã beneficieze de douã lovituri de pedeapsã. “Nu am înteles nemultumirea gazdelor, pentru cã arbitrul le-a acordat mai mult de 5 la % si tot ei au fãcut scandal. Si noi ar fi treuit sã primim douã lovituri de pedeapsã. În cele din urmã, importante sunt cele trei puncte pe care le-am obtinut”, a declarat Cristian Dumitru.

Victorie chinuitã

Foresta Zorleni s-a chinuit cu Vitis Suletea, dupã o primã reprizã în care nu si-a creat nicio ocazie. În partea secundã s-a jucat pe contre, oaspetii puteau da lovitura însã au ratat douã ocazii mari. Cei care au marcat si au obtinut victoria au fost jucãtorii Zorleniului, printr-un gol marcat de Ionut Cezar, în minutul 85. Un eveniment rar întâlnit în Liga a IV-a Vaslui s-a petrecut înaintea jocului de la Zorleni, lovitura de start fiind datã de un copil din comunã, îmbrãcat în costum traditional. Din pãcate pentru Foresta, la începutul partidei l-au pierdut pe Nicu Patrichi, jucãtor care s-a accidentat grav si va rata restul sezonului.

Rezultate, Etapa I:

Juventus Fãlciu – FCM Husi 0-1 (0-0)

Ruja (63)

Foresta Zorleni – Vitis Suletea 1-0 (0-0)

Cezar (85)

Clasament, play-off, Liga a IV-a:

Loc Echipã M V E Î Gm-Gp Puncte

1 FCM Husi 1 1 0 0 1-0 6

2 Zorleni 1 1 0 0 1-0 4

3 Fãlciu 1 0 0 1 0-1 2

4 Suletea 1 0 0 1 0-1 0

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.