Trei shaorme “cu de toate” pentru Fane, de la deputatii Dinamitã | PAMFLET

Sã halesti shaorma la 2.00 noaptea nu e o arogantã, ci un antrenament. Fratii Dinamitã de la Vaslui au invadat shaormeria lui Mustafa, pentru a se pregãti de marea arogantã de la Vaslui: sã mãnânce 3 shaorme la statuia lui Stefan cel Mare, într-un inedit experiment, prin care vrea sã arate poporului român cã sarmalele sunt inventia voievodului, dupã ce a mâncat o shaormã la turci.

În loc de lipie, frunzã de varzã si în loc de orez, pãsat moldovenesc, iatã cã sarmalele lui Stefan seamãnã perfect cu shaorma lui Mustafa. Cu acestã farfurie deputatul Hadrian vrea sã-si consolideze pozitia de cercetãtor al Muzeului, unde chef este Ramona si locul unde vrea sã se retragã, ca bucãtar, dupã ce n-o mai fi deputat. Poate dã Dumnezeu si acest eveniment se va întâmpla de Crãciun, anul acesta. Ar fi un cadou reusit pentru vasluieni.

Dar sã revenim la oala de sarmale a fratilor Petreus, cu care au reusit sã mai bifeze câteva recorduri negative la adresa vasluienilor. Nehaliti, needucati sunt doar câteva epitete cu care noi ne-am ales, dupã incursiunea celor doi în Centrul Vechi. Asa cã, îi rugãm pe viitor sã-si ia salam si o bucatã de brânzã la pachet de acasã si când îi taie foamea, sã nu mai iasã în oras. Locuiesc prea aproape de Centrul Vechi si e periculos, cã de-ar fi stat în Dristor nu-i stia nici dracu’ dacã fãceau scadal la o shaormerie de cartier.
NICIUN COMENTARIU