32 C
Vaslui
29-iun.-2022

Trei tone de gunoi într-un apartament din Bârlad erau să facă scrum întreaga scară! Peste 20 de persoane evacuate (FOTO)

INCREDIBIL… O femeie cu probleme psihice, Diala Alina B., din Bârlad, care locuiește la etajul 3 al unui blocului F1 de pe Aleea Parc din localitate, la un pas să incendieze toate apartamentele de pe scara blocului! Au fost anunțați pompierii, după ce scara se umpluse de fum! Au venit imediat pompierii, care au evacuat peste 20 de locatari din întreaga scară de bloc, apoi au stins rapid incendiul! Dar, pentru că pomierii au găsit tone întregi de gunoaie, salvatorii au fost nevoiți să care o parte din mizeria găsită afară, apoi au stins complet focul, care mocnea pe sub stiva de gunoaie!

În noaptea de 21/22 martie, Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință dintr-un imobil situat pe strada Aleea Parc, din municipiul Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o cameră plină de gunoaie, în locuință aflându-se și proprietara. Persoana a fost evacuată, asemenea tuturor locatarilor din imobil, peste 20 de persoane. Scara blocului a fost inundată cu fum și gaze toxice. După câteva minute incendiul a fost lichidat, însă din cauza stratului foarte mare de gunoaie depozitate în locuință, acestea fumegau.

“Pentru a nu exista pericolul reaprinderii, pompierii militari au degajat peste trei tone de gunoi și cârpe depozitate în locuință. Cantitatea de gunoi a fost atât de mare, încât atunci când au intrat inițial în locuință, prin forțare, pompierii au putut deschide ușa doar pe jumătate. Nu au fost persoane intoxicate cu monoxid sau care să fi suferit arsuri. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o lumânare uitată aprinsă”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here