0.7 C
Vaslui
27-ian.-2023

Trei „zmei” din Mãscurei, sub control judiciar, dupã ce si-au „etalat” muschii!

- Advertisement -

TREI, DOAMNE, SI TOTI TREI … Trei bãrbati din comuna Pogana, satul Mãscurei, au ajuns pe mâna politistilor Sectiei 8 Politie Ruralã Iana, din cadrul Politiei Municipiului Bârlad, bãnuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere, amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice. Cei trei, de 1 Mai, au crezut cã pot sã îsi „etaleze” muschii si au bãtut crunt doi bãrbati din Mãscurei, cu care si-au „amintit” cã au niste chestii de rezolvat! De la ceartã, la bãtaie a fost doar un pas! Cei doi bãrbati au ajuns la spitalul din Bârlad, iar cei trei „zmei” din Mãscurei au ajuns în fata procurorului de caz! S-au ales cu mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Politistii Sectiei 8 Politie Ruralã Iana au documentat si probat activitatea infractionalã a trei bãrbati, cu vârste cuprinse între 20 si 28 de ani, toti din comuna Pogana, bãnuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere, amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice. În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit faptul cã, în data de 01 mai a.c., ora 17:30, persoanele vãtãmate, doi bãrbati în vârstã de 27, respectiv 28 de ani, ambii din localitatea Mãscurei, comuna Pogana, în timp ce se deplasau pe drumul public din localitate, ajunsi în dreptul unui spatiu comercial, s-ar fi întâlnit cu trei bãrbati, cu vârste cuprinse între 20 si 28 de ani, din aceeasi localitate. Pe fondul unor neîntelegeri, persoanele bãnuite de comiterea infractiunilor ar fi lovit cu pumnii si picioarele, dar si cu un obiect contondent persoanele vãtãmate. De asemenea, persoanele bãnuite de comiterea infractiunilor ar fi distrus un gard, iar cu scândurile rezultate, au continuat sã loveascã una dintre victime (bãrbatul în vârstã de 28 de ani). Totodatã, una din persoanele bãnuite de comiterea infractiunilor, un bãrbat în vârstã de 20 de ani ar fi adresat amenintãri cu moartea unei femei în vârstã de 26 de ani, din localitatea Mãscurei.

„Ca urmare a agresiunilor, ambele victime ar fi suferit vãtãmãri corporale ce vor necesita 2-3 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (bãrbatul în vârstã de 28 de ani), respectiv 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare (bãrbatul în vârstã de 27 de ani). În cursul zilei de ieri, 02 mai 2022, ca urmare a administrãrii probatoriului, politistii Sectiei 8 Politie Ruralã Iana au luat fatã de cei trei bãrbati mãsura retinerii, pentru o perioadã de 24 de ore. Acestia urmeazã a fi prezentati Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, pentru dispunerea unei mãsuri preventive. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale a celor trei bãrbati”, a precizat Mihaela Manoliu, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.