spot_imgspot_img
spot_img
-1.2 C
Vaslui
08-dec.-2023

Trei zmei, tineri și neliniștiți au băut și au avut chef de scandal: au bătut doi tineri până i-a băgat în spital!

- Advertisement -
NERVOȘI LA BĂUTURĂ… Pe fondul consumului masiv de alcool, cei trei bărbați au bătut doi tineri din județul Iași,până i-au băgat în spital!

ALCOOLUL ȘI TUPEUL… Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut trei bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani, din comunele Rebricea și Dănești, județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. Bărbații cercetați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat două persoane vătămate, doi tineri în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, din localitatea Rediu, comuna Scânteia, județul Iași. Au primit control judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a trei bărbați, domiciliați în localitățile Draxeni și Rebricea, comuna Rebricea, respectiv Bereasa, comuna Dănești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere, fapte produse în data de 26 august a.c., în localitatea Draxeni. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 26 august, la ora 23.30, pe fondul consumului de alcool și al unei stări conflictuale anterioare, bărbații cercetați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat două persoane vătămate, doi tineri în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, din localitatea Rediu, comuna Scânteia, județul Iași. Totodată, unul dintre bărbații cercetați, cel de 21 de ani, ar fi produs avarii unui autoturism, lovindu-l cu pumnii.

„Ca urmare a agresiunii, persoanele vătămate au suferit vătămări corporale ce au necesitat 35 – 40, respectiv 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. La data de 29 august a.c, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbații cercetați a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ieri, pe 30 august a.c., aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unor măsuri preventive. Au primit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. astia sint viitorii atasati clanurilor.
    legea legea masiiii, unii i i gasesc si altii le dau drumul …. legea e de vina,,, le a luat puterea de decizie la politisti si procurori si vine,, .. avocata/ul sexi, indiferent de acuzele din dosar si i i lasa liberi .
    Chiar de se impaca al batut cu batausii ( si de obicei se face ca la tigani pe bani ) vinovatii trebuie sa platesca cu puscarie .
    Sa i duca la munca, si sa si achite pedeapsa . Unde sint militieni si procurori lui nea nicu … a doua zi nu mai erau batausii liberi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.