0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Tricouri noi ? Doar pentru olteni

- Advertisement -

RESPECT… Fanii olteni îsi pot cumpãra tricouri noi. Cei vasluieni trebuie sã mai astepte. Magazinul suporterilor craioveni îi asteaptã pe fanii olteni cu noi produse cu însemnele favoritilor. Astfel, clubul Universitatea Craiova a scos spre vânzare, începând de ieri, câteva mii de tricouri originale, modelul din acest sezon. Desi FC Vaslui joacã cu aceeasi marcã de echipament si cu un model identic, la magazinul de prezentare al ‘‘galben-verzilor’’ pe rafturi zac aceleasi produse de ani de zile.

Tricourile de joc identice cu cele purtate de elevii lui Victor Piturcã vor putea fi achizitionate atât de pe magazinul online, cât si de la magazinul oficial de prezentare. Tricourile sunt disponibile în toate mãrimile, atât pentru copii, cât si pentru adulti si se gãsesc la pretul de 160 de lei, în variantele alb si albastru, neinscriptionate. Acestea pot fi însã personalizate pe loc, la magazinul clubului, cu numãrul si numele jucãtorilor din lotul actual al Stiintei, dar si cu datele dorite de client. Pe lângã miile de tricouri originale alb si albastre, fanii Stiintei îsi pot îmbogãti colectia cu cãciuli si fulare noi, dar si cu un sortiment de vin pe care sã îl consume dupã fiecare succes al echipei.

La Vaslui, mai este de asteptat

Desi Universitatea are acelasi sponsor si acelasi model de tricou ca si FC Vaslui, oficialii clubului „galben-verde” declarã cã nu vor scoate spre vânzare noile modele pânã când cele vechi, marca Umbro, nu vor fi vândute în totalitate. Sunt însã sanse mici ca acest lucru sã se întâmple, deoarece la magazinul de prezentare mai este un singur model de tricou, ce se gãseste într-o singurã mãrime, si anume XXL. Astfel cele cele câteva sute de tricouri vor mai sta mult si bine pe rafturile prãfuite ale magazinului, iar suporterii vor trebuie sã mai astepte mult si bine pânã când noile tricouri, Adidas, vor fi scoase spre vânzare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.