1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

Triunghi amoros și bătaie cu strigături! Amorezii au ajuns la spital, unul cu nasul tăiat, celălalt lovit de bici!

- Advertisement -
FOTO: ambulanta noaptea.jpg
SCANDAL… O femeie a pus pe jar un unchi și un nepot, care s-au încăierat pentru ea.

GELOZIE… Un bărbat din Bârlad, R. S., de 55 de ani, din Bârlad, a avut în seara de 11 mai un puseu de … gelozie! I s-a părut că nepotul lui, R. A., de 25 de ani, s-ar uita la concubina sa cu priviri mai pătimașe! Cum era băut bine, i s-a pus pata și a sărit la nepot la bătaie, cu un briceag, cu care i-a făcut o plagă la nas tânărului! Acesta, nervos, a pus mâna pe un bici, că au acasă mijloc de circulat cu tracțiune bălegoasă, și i-a aplicat unchiului cuțitar un bici în cap.

Totul s-a petrecut pe strada slt. Martac, din Cartier Deal. A fost solicitată la 112 o ambulanță, care i-a transportat pe cei doi “răniți din dragoste” la spitalul din Bârlad. Acolo se afla și poliția,însă cei doi nu au dorit nici să depună plângere și nici să fie internați! Ca urmare, “rufele” se spală în familie! Însă poliția nu renunță și efectuează totuși cercetări, poate iese de-o infracțiune de tulburare a liniștii publice.

“În data de 11 mai s-au prezentat în Compartimentul de Primiri Urgențe 2 pacienți din Bârlad, agresionați. R.S, 54 de ani, cu Traumatism cranio-cerebral și plaga contuză de cca 2 cm. Refuză investigațiile și pleacă la domiciliu. R.A, 24 de ani, cu Plăgi contuze nas și laterocervical dr., Traumatism antebraț dr. După efectuarea investigațiilor și stabilirea diagnosticului, refuză internarea. R.A, 24 de ani, cu Plăgi contuze nas și laterocervical dr., Traumatism antebraț dr. După efectuarea investigațiilor si stabilirea diagnosticului refuza internarea.”, a menționat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlădean. Și Poliția s-a sesizat în acest caz.

“În cursul zilei de ieri, 11 mai a.c., ora 22.42, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată 112, despre faptul că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbați (rude) s-ar fi agresat reciproc. Persoanele vătămate au fost transportate la o unitate medicală din municipiul Bârlad pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale, dar au refuzat internarea. Totodată, acestea au refuzat să depună plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În cauză, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea măsurilor legale”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

 1. Știre marca „Cezariana”! Adică de 2 bani!
  Adică doi bărbați se îmbată,își împart pumni și apar în ziar !
  Rolul presei aici??? Este nul ! Zero barat! Timp pierdut pentru cititor și pentru cel care comentează.
  Cezariana nu se dezminte! O ține tot așa.Ca și cum Bârladul ar fi o comună cu bețivi,căruțași și cuțitari

 2. Știre marca „Cezariana”! Adică de 2 bani!
  Adică doi bărbați se îmbată,își împart pumni și apar în ziar !
  Rolul presei aici??? Este nul ! Zero barat! Timp pierdut pentru cititor și pentru cel care comentează.
  Cezariana nu se dezminte! O ține tot așa.Ca și cum Bârladul ar fi o comună cu bețivi,căruțași și cuțitari!

 3. Cum vine asta „mijloc de circulat cu tractiune balegoasa” ?????!!!!! Si mai vreti sa fiti un ziar cu pretentii!!!!!!

  • Da’ chiar asa:))) Cuim sa nu stii cititorule ca asa se mai spune la caruta … cu umor evident! Daca ti-a stricat buna educatie, o sa-i chelfanim pe ziaristii astia … :))) PS: nu mai trimite cereri, ca nu esti in carti:))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.