Trupul neînsufleţit al Dragăi Olteanu Matei este preluat de la morga Spitalului Sf. Spiridon din Iași – FOTO/ LIVE VIDEO/ UPDATE

Trupul neînsufleţit al Dragăi Olteanu Matei va fi preluat de la morga spitalului Sf. Spiridon din Iași. Actrița a trecut la cele veşnice în cursul nopţii de marţi spre miercuri la ora 2.00.

Conform informaţiile BZI.RO, trupul neînsufleţit va fi preluat de prietenii actriţei, prieteni la care stătea în casă. Conform altor surse BZI.RO, actriţa va fi înmormântata într-un cimitir din Piatra Neamț.

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoeșu, despre decesul actriței Draga Olteanu Matei

Șefa Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Sf. Spiridon din Iași a făcut declarații de ultimă oră după decesul actriței Draga Olteanu Matei. Prof. dr. Diana Cimpoeșu a relatat ultimele momente din viața marei artiste a României.

Trupul actriței a fost scos în urmă cu câteva ore de la morga Spitalului Sf. Spiridon și preluat de prietenii cei mai apropiați care i-au fost alături până în ultimul moment. Trupul va fi dus la cinematograf. Șefa UPU a declarat că echipa medicală a luptat din prima secundă când a ajuns la Iași pentru viața artistei.

http://

 

Draga Olteanu Matei era confunză, însă a comunicat cu voce slabă puține cuvinte. În primele zile de când a fost adusă la UPU Iași, actrița dădea semne de ameliorare a stării de sănătate, însă din nefericire ieri s-a stins. … https://www.bzi.ro/trupul-neinsufletit-al-dragei-olteanu-matei-va-fi-preluat-de-la-morga-spitalului-sf-spiridon-din-iasi-4072205?utm_source=website&utm_medium=breaking 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ