Tupeu de pusti

Din sperantã a devenit certitudine

REVELATIE… În urmã cu un an de zile, fundasul Paul Papp s-a întors de la Constanta, acolo unde fusese împrumutat, iar într-o perioadã foarte scurtã acesta a reusit sã-si câstige un loc în primul unsprezece. La doar 21 de ani, Paul Papp este considerat unul dintre cei mai talentati jucãtori din lotul lui Hizo, dar si una dintre revelatiile acestui tur de campionat.

În returul campionatului precedent, Papp a uimit prin evolutiile în meciurile cu echipele mari din Liga 1. Seria bunã pentru tânãrul stoper nu s-a oprit aici. A fost la un pas de a se califica la turneul final al Campionatului European de tineret cu nationala micã si a pierdut la loviturile de departajare Cupa României, meci în care a fost ales cel mai bun jucãtor al finalei. În acest sezon a continuat sã joace bine, iar dupã golul marcat în poarta Brasovului, Papp a dat un gol “obraznic” din cãdere în partida cu Timisoara. A fost ales cel mai bun fundas din Liga 1 de cãtre LPF si FRF, iar acum, Paul Papp stie ce vrea de la 2011, sã fie sãnãtos si sã câstige campionatul cu FC Vaslui. “2010 a fost un an bun, chiar dacã sunt de pãrere cã se putea mai bine. Am ratat calificarea cu echipa nationalã de tineret si am pierdut si cupa. În 2011 nu-mi doresc decât sã fiu sãnãtos si sã iau campionatul cu FC Vaslui. Am petrecut sãrbãtorile acasã, în familie, dar si cu prietenii”, a declarat Paul Papp.

“Avem un lot valoros”

Chiar dacã FC Vaslui nu poate face achizitii, Paul Papp considerã cã Vasluiul se poate bate pentru primul titlu din istorie si cu actualul lot. “Nu stiu de vreo ofertã pentru mine, oricum acum nu mã gândesc sã plec. Avem un lot foarte valoros si nu cred cã e o problemã foarte mare cã nu vom putea face transferuri”, a adãugat Paul.
375 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ