Turiștii își fac bagajele și pleacă de pe insula grecească Mykonos, nemulțumiți de noile restricții: „Mi-am cheltuit banii degeaba!”

Pentru prima oară după foarte multă vreme, în Mykonos, insula petrecerilor non-stop din Marea Mediterană, nu a mai răsunat muzica. Autoritățile elene au interzis-o în toate localurile, ca măsură împotriva COVID-19, după apariția unui focar. În plus, de la ora 1:00, a început carantina de noapte. În aceste condiții, turiștii au început  să-și facă bagajele.

S-a lăsat liniștea asupra insulei grecești Mykonos, cunoscută pentru cluburile sale exclusiviste, unde bogații lumii merg să petreacă toată noaptea. Au intrat în vigoare restricțiile impuse de guvernul de la Atena după apariția unui focar de COVID. Localurile nu au voie să dea drumul la muzică, așă că nimeni nu a mai dansat. Iar la ora 1:00 noaptea, totul se închide, pentru că a intrat în vigoare carantina nocturnă. Turiștii și localnicii sunt de aceeași părere – este un dezastru pentru Mykonos.

„Sunt foarte dezamăgită, deoarece am ajuns doar de câteva zile și acum s-a închis tot. Ne-a stricat vacanța”, spune o turistă străină.

„Mi-am cheltuit banii degeaba. La fel și timpul. Mi-am luat liber de la muncă degeaba. Am venit să petrecem. Așa că, pa, pa, Mykonos”, spune o alta. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/turistii-isi-fac-bagajele-si-pleaca-de-pe-insula-greceasca-mykonos-nemultumiti-de-noile-restrictii-mi-am-cheltuit-banii-degeaba-1603045
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ