ULTIMĂ ORĂ! Persoană în stare semiconştientă încarcerată în autoturism, după un nou accident la Dedeman (FOTO, VIDEO)

Un nou accident la ieşire din Vaslui, spre Muntenii de Jos, în zona Dedeman. Potrivit informaţiilor de la faţa locului, în evenimentul rutier ar fi fost implicate două autoturisme. La caz au fost alocate mai multe echipaje medicale, după ce una dintre victime ar fi rămas încarcerată în autoturism. Potrivit reprezentanţilor ISJ Vaslui, în urma accidentului au rezultat trei victime. “Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe, la un accident rutier produs în municipiul Vaslui,  pe str. Ştefan cel Mare (zona Dedeman). În accident sunt implicate două autoturisme și 3 persoane. Două victime s-au autoevacuat, iar cea de a treia este blocată în interior, în stare de semiconştientă. Acțiunea este în desfăşurare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. Vom reveni cu amănunte.
8 COMENTARII

 1. Primarul special nu este in stare sa faca niste limitadoare de viteza acolo, duar trebuie sa faca 3-4 damburi inalte, dar cum il duare in cur asta e acolo o sa fie multe accidente.

 2. Era doar o chestiune de timp până la un accident grav, chiar aseară vorbeam despre cât de periculoase sunt iesirile de la Dedeman și Lidl. Inteleg ca un sens giratoriu e mai greu de facut, dar niste semafoare ar putea fi montate. Dar trebuie sa moară cativa oameni ca să se facă ceva. Bine ca au pus semafoare la Kogălniceanu, total inutile și care mai mult încurcă traficul decât il fluidizeaza.

  • La Kogălniceanu semafoarele sunt bune doar dimineața pentru ca in lipsa lor ar fi junglă! Fiecare si ar aduce progenitura si ar opri chiar lângă liceu sa coboare ,sa nu o bată vântul dacă n ar fi aceste semafoare!

   • Ba chiar incurca! si eu duc in fiecare dimineata copilul la LMK si confirm ca e o mare porcarie. Coada de masini se intinde pana la mijlocul Traianului din cauza asta.
    Sunt extrardinar de multe masini in orasul asta de tot rahatul, cu infrastructura de anii 1960, trebuie gandite alte solutii, largite artere, facute parcari si impus celor cara acum ocupa banda 1 pe ambele sensuri sa-si lase masinile acolo etc etc
    In ritmul asta de crestere a parcului auto pe Vaslui, in cativa ani NU O SA MAI POATA CIRCULA DLOC!

 3. Paval oare poate sa doarma noapte stiind ca toate aceste accidente sunt din cauza mitei pe care a luat o de la cele doua magazine carora le a permis accesul direct intr un drum circulat intens.

 4. Întotdeauna eu fac sensul giratoriu. Este muuult mai convenabil.
  …dar nu pentru tăt cretinul inventator el de circulație…

  Alți cretini, cu salarii grase, nu i-o dus dopul de pe gât să facă separatoare de sensuri și un giratoriu. Faceți-vă o samă, cretinoizi, ”admenestratori publiși”

 5. Lamuriti o data problema. Este un semn de interzis la stanga atunci cand vii de la Munteni. Pentru caeste valabila: pentru Lidl, Dedeman, Fun courier , sau pentru toate si trebuie sa intorci la semnul giratoriu?

  • doar pentru primele doua, uita te la marcajele de pe jos, alea spun intotdeauna totul… acolo trebuie cedat de catre cele doua mari centre niste metri patrati si facut giratoriu chiar daca ai giratoriu linga giratoriu la 50 m… si gata,ai terminat treaba..

LĂSAȚI UN MESAJ