UPDATE: Măsurile luate de polițiștii vasluieni în urma accidentului de la depozitele Leguvas (VIDEO)

UPDATE… Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în urma accidentului produs luni dimineață, pe strada Fabricii din municipiul Vaslui, șoferul TIR-ului a fost amendat cu minimum prevăzut de lege și totodată penalizat cu trei puncte.  “La ora 8:40 am fost sesizați, prin apel la 112, că pe strada Fabricii din municipiul Vaslui a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un ansamblu de vehicule format din cap-tractor și semi-remorcă, înmatriculat în județul Satu Mare. Șoferul a efectuat manevra de mers înapoi, nu s-a asigurat corespunzător, fapt pentru care a intrat cu acest ansamblu într-un șanț de scurgere a apei pluviale. Nu au rezultat victime omenești. Conducătorul auto, în vârstă de 44 de ani, din Satu Mare, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. A fost sancționat contravențional cu minimum prevăzut de lege și complementar, cu trei puncte de penalizare”, a declarat Bogdan Gheorghiță, reprezentantul IPJ Vaslui

ȘTIRE INIȚIALĂ: ULTIMĂ ORĂ! TIR răsturnat la intrare în municipiul Vaslui

Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață, pe strada Fabricii, în apropiere de depozitele Leguvas. În incident a fost implicat un TIR, care s-a răsturnat într-un șanț, din cauza unei manevre greșite efectuate de șofer. Acesta a încercat să intre în curtea unor depozite, însă a mers cu spatele până a intrat într-un șanț, de unde nu a mai putut ieși. În urma incidentului, prelata TIR-ului s-a rupt, iar marfa- produe pentru grădinărit- s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești. Vom reveni cu amănunte!
1 COMENTARIU

  1. Bine ca i-ati dat amenda, administratorul drumului nu era obligat sa instaleze un parapet? Va spalati pe spate unii pe altii… vine ea revolutia sau razboiul cu rusia sa vedem cine va apara :)). F*tuva-n gura de militieni incompetenti.

LĂSAȚI UN MESAJ