spot_img
25.1 C
Vaslui
19-iul.-2024
spot_img

Ultima speranță a tinerilor din China sunt biletele la loterie: „Au mai multe șanse să câștige la loto, decât dintr-o lucrare”

- Advertisement -

Vânzările de bilete de loterie din China au crescut în august la cel mai ridicat nivel din acest an, pe fondul îngrijorării publice cu privire la economie, după date care indică perspective nefavorabile, inclusiv cele privind şomajul în rândul tinerilor, transmite Reuters. Astfel, vânzările de Astfel, vânzările de bilete de loterie la nivel naţional au crescut cu 53,6% în august faţă de anul precedent, la 52,96 miliarde de yuani (7,25 miliarde de dolari), a relatat sâmbătă agenţia oficială de presă Xinhua, citând date de la ministerul de finanţe. Din ianuarie până în august, au fost vândute la nivel naţional bilete de loterie în valoare totală de 375,76 miliarde de yuani, în creştere cu 51,6% faţă de anul precedent, arată datele. Creşterea vânzărilor de bilete de loterie a coincis cu luni de zile cu date economice în mare parte slabe, rata şomajului a solicitanţilor de locuri de muncă cu vârsta cuprinsă între 16 şi 24 de ani atrăgând o atenţie deosebită din partea factorilor de decizie.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/ultima-speranta-a-tinerilor-din-china-sunt-biletele-la-loterie-au-mai-multe-sanse-sa-castige-la-loto-decat-dintr-o-lucrare-2525351

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.