23.7 C
Vaslui
28-iun.-2022

Ultima zi pentru a plăti taxele și impozitele locale cu 10% reducere

ACHITAȚI… Joi, 31 de martie, este ultima zi în care vasluienii care nu și-au achitat încă taxele și impozitele locale o pot face cu o reducere de 10%.

REDUCERE… Vasluienii care nu și-au achitat taxele și impozitele locale până joi, 31 martie, mai pot beneficia de reducerea de 10%. Vasluienii care vor să facă acest lucru au la dispoziție cinci casierii. De asemenea, achitarea datoriilor către bugetul local se poate face și on-line, accesând ghiseul.ro, prin ordin de plată, internet banking sau mandat poștal.

Joi, 31 de martie, este ultima zi în care vasluienii care nu și-au achitat încă taxele și impozitele locale o pot face cu o reducere de 10%. Cei care doresc să-și achite datoriile au la dispoziție cinci caserii în următoarele locații: casieria din incinta Centrului de Resurse pentru Afaceri, str. Decebal, nr. 16, casieria din zona Gării, str. Republicii, bl. 363 (fosta casierie a S.C. GAZ EST S.A.), casieria din zona Cartier, bl. 435 (lângă BRD), casieria S.C. GOSCOM S.A., situată în str. Donici, nr. 23 – pentru taxa specială de salubrizare sau casieria centrală din incinta sediului Primăriei Municipiului Vaslui, str. Spiru Haret, nr. 2. De asemenea, achitarea taxelor și impozitelor locale se poate face și prin plată electronică, accesând www.ghiseul.ro, cu ordin de plată, prin internet banking sau prin mandat poștal.  Impozitul se poate plăti și în două tranșe egale, prima până la 31 martie și cea de-a doua, până la 30 septembrie. Pentru cei care au în proprietate mai multe clădiri care se află în aceeași unitate administrativ-teritorială, impozitul se calculează și se plătește cumulat.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here