15 C
Vaslui
06-oct.-2022

ULTIMELE CARTUSE

- Advertisement -

Astra a fost o nucã tare si în tur, atunci când pe “Municipal” a reusit sã scoatã un rezultat de egalitate

SPERANTE Chiar dacã s-au încurcat acasã cu Poli Timisoara, si sunt la trei puncte de prima pozitie, “galben-verzii” nu depun armele si vor sã încheie sezonul cu trei victorii. Desi au afirmat cã sansele lor la titlu sunt ca si inexistente, vasluienii încã mai sperã ca echipele din fatã sã facã pasi gresiti, si sã profite pe ultima sutã de metri, pentru a urca în clasament. Viorel Hizo a deplasat la Ploiesti cel mai bun lot, dar nu îi va putea folosi pe Genchev si Wesley, suspendati pentru cumul de cartonase.

Astra Ploiesti este în acest final de campionat unul dintre arbitrii ce vor stabili ierarhia clasamentului Ligii I. Etapa aceasta prahovenii se vor duela cu FC Vaslui, pentru ca în ultima rundã fotbalistii antrenati de Tibor Selymes sã primeascã vizita liderului Otelul Galati. Prahovenii sunt pe pozitia a 11-a, si cu 41 de puncte si-au asigurat un final linistit de campionat, nefiind în momentul de fatã implicati nici în lupta pentru retrogradare, dar nici în cea pentru un loc de cupã europeanã. Totusi “alb-negrii”, cu un lot foarte bine echilibrat joacã un fotbal peste pozitia lor în clasament, dovadã si ultimul succes, 3-0 pe terenul Brasovului. FC Vaslui încã mai sperã cã poate urca în clasament, iar pentru asta trebuie sã sã se întoarcã neapãrat cu toate cele trei puncte puse în joc. Fãrã Wesley si Genchev, suspendati, “galben-verzii” nu se vor menaja si vor face totul pentru a câstiga.

Greu de trecut

Punctul forte al gazdelor de astãzi este apãrarea, compartiment la care Selymes a lucrat foarte mult. Dupã 31 de etape, Astra a primit doar 28 de goluri, fiind una dinte echipele din Liga I cu cea mai bunã linie de fund. Cuplu Mihalache – Goian, sprijinit de N’Doye si Seto, s-a descurcat foarte bine blocând culoarele spre poarta apãratã de Miron.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.