11.2 C
Vaslui
21-mart.-2023

Ultimul meci al lui Uzatu pe banca Vasluiului, cu Vasile, care se dã accidentat, si Monstrã, o rezervã neîncãlzitã | PAMFLET

- Advertisement -

În echipa de fotbal pe care Miticã Uzatu o antreneazã la Vaslui pentru viitoarele alegeri, au apãrut niste probleme serioase. Vasile Sãracu, fundasul de fier al Vasluiului, s-a dat accidentat chiar în timpul meciului. Uzatu, un antrenor mai mare decât Iordãnescu sau chiar decât Lippi, imediat l-a scos la încãlzire pe tânãra sperantã, Vali Monstrã. Numai cã acesta a fãcut câteva ture pe marginea terenului si a obosit vizibil. Probabil presiunea debutului l-a coplesit, ori conditia fizicã l-a trãdat. Atunci, Uzatu i-a fãcut semne lui Vasile Sãracu sã mai reziste un pic în teren. L-a dublat pe linia de fund cu Barbu Lãutaru, un fel de Bumbescu în varianta modernã, în speranta cã Vasile va termina meciul, asa rupt în cur si cu gleznele praf.

Majoretele, simtind momentul greu prin care trece echipa, s-au activat frenetic. Sã vedeti ce spagate în aer, cu cracii la 180 de grade, fãcea domnisoara cântecului vasluian! De-ti tãia respiratia, nu alta! Nu mai vorbim de Anuta, care a mobilizat suporterii partidului pe WhatsApp si s-au pornit valurile pe stadion, ca pe Maracana. Cu totii cântau:

Hai, Vasile, bagã mare,
Dã-le mingea între picioare!
Nu lãsa echipa-n zece,
Pân’ nu zice Monstrã peste!

Numai cã Vasile a nostru’, nimic! Se tãvãlea pe jos la fiecare contact si fãcea semne sã fie schimbat, dar Uzatu tot îl împingea în avanposturi. La un moment dat, cu toate indicatiile Anutei, galeria a început sã dea pe invers:

Ale, Ale, Ale, Ale,
Hai, Uzatu, teme-te!
Cu Vasile cãcãcios,
Pierzi meciul rusinos!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Vrem la Primarie un om ca Sandel Ionel sa dea poporului de mancare, flori si bomboane de 8 Martie, burse la toti elevii, bilete la cinema si teatru gratuite in toata tara, sa amvelopeze toate blocurile gratuit iar la cei care au facut-o sa le dea banii inapoi, sa faca parcare subterana sub statuia lui Stefan cel Mare in Centru, sa faca Autogara cu 8 etaje si pista pentru avioane deasupra, sa acorde locuinte ANL la toti tinerii casatoriti, sa intre toti copiii la cresa si camin gratuit, sa faca salariul minim in oras de 8000 net, iar intr-un an sa creeze 150000 locuri de munca la Radical Grup ca vorba aia mareste nivelul de trai in Vaslui si vom avea toti bani sa ne construim vile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.