Un an si patru luni de închisoare cu suspendare, pentru fostul fotbalist de la Stãnilesti, arestat în timpul pandemiei pentru ultraj !

PEDEAPSÃ…Fostul jucãtor al echipei comunei Stãnilesti, Marius Pîndaru, arestat pentru ultraj în perioada Stãrii de Urgentã, si-a primit pedeapsa. Magistratii au decis condamnarea acestuia la un an si 4 luni de închisoare cu suspendarea executãrii pedepsei pe o perioadã de 2 ani. De asemenea, Pîndaru a fost obligat sã presteze si 90 de zile de muncã în folosul comunitãtii. Sentinta nu este definitivã. Fostul fotbalist a fost arestat în luna aprilie dupã ce a sãrit la bãtaie la politistii care l-au oprit pentru legitimare si verificarea declaratiei pe propria rãspundere. Nervos, în loc de rãspuns, individul s-a apucat sã-i înjure pe oamenii legii, ba mai mult, acesta a vrut sã scape de politisti si l-a lovit pe unul dintre ei, cu pumnul în fatã.

Fostul jucãtor al echipei din comuna Stãnilesti, Marius Pîndaru, acuzat de ultraj, faptã petrecutã în luna aprilie, în plinã pandemie, si-a primit pedeapsa. Magistratii au decis sã-l condamne la un an si 4 luni de închisoare cu suspendarea executãrii pedepsei pe o perioadã de 2 ani. De asemenea, Pîndaru a fost obligat sã presteze 90 de zile de muncã în folosul comunitãtii si sã plãteascã 7.000 de lei, daune morale celor doi politisti agresati. Sentinta nu este definitivã si poate fi contestatã în termen de 10 zile de la comunicare. Bãrbatul a ajuns în arest dupã ce a fost acuzat de douã fapte de ultraj. Echipajul de Politie l-ar fi gãsit pe raza localitãtii Stãnilesti, iar atunci când a vrut sã îl legitimeze, el a reactionat agresiv. A refuzat sã arate actul de identitate, sã spunã unde se duce si de unde vine, înjurându-i ca la usa cortului pe oamenii legii. Întrucât în acea vreme, autoritãtile lansau zilnic, apel dupã apel, pentru ca cetãtenii sã rãmânã la domiciliu, echipajul de Politie a insistat ca omul sã se legitimize si sã declare ce este cu el pe stradã. Bãrbatul însã a reactionat si mai agresiv, sãrind la bãtaie. “La data de 31 martie, ora 21:00, o patrulã din cadrul Sectiei 4 Politie Ruralã Husi, ce se afla în exercitarea atributiilor de serviciu pe raza satului Stãnilesti, a depistat si oprit pentru legitimare un bãrbat de 39 de ani, domiciliat în aceeasi localitate, ce se deplasa pe un drum public. Persoanei i s-a solicitat sã prezinte un document de identitate în vederea legitimãrii, sã precizeze locul si motivul deplasãrii, conform ordonantelor militare în vigoare, prezentând declaratia pe proprie rãspundere sau adeverinta de la angajator, dupã caz. Bãrbatul a refuzat sã se legitimeze, devenind agresiv verbal si fizic, proferând amenintãri si expresii jignitoare la adresa unuia dintre politisti. Încercând sã îsi asigure scãparea, a împins unul dintre politisti, iar pe al doilea l-a lovit în zona fetei”, au comunicat, la acea datã, reprezentatii IPJ Valsui.
2 COMENTARII

  1. A fugarit o minge si gata e mare fotbalist?Asocierea infractorului cu aceasta sintagma duce la luarea in deradere a adevaratiolr jucatori de fotbal,consacrati.

LĂSAȚI UN MESAJ