spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Un angajat al TVR s-a sinucis. Bărbatul s-a aruncat de pe sediul Televiziunii Române

- Advertisement -

Un angajat al TVR a murit după ce s-a aruncat de pe clădirea turn a televiziunii. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz.

Un angajat al TVR s-a sinucis. Bărbatul avea 48 de ani şi lucra ca şofer şi cameraman în cadrul Departamentului Sport.

„Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.

La ora transmiterii acestei ştiri, la sediul televiziunii se află anchetatorii care ridică probe.

Un angajat al TVR s-a sinucis

Bărbatul s-a urcat pe acoperişul clădirii TVR în jurul orei 13.50 şi s-a aruncat în gol. Din păcate, în urma impactului cu solul, acesta a murit pe loc.

„La obiectivul Societatea Română de Televiziune, în jurul orelor 13.50, un angajat al instituției s-a aruncat de pe clădirea turn aflată în curtea obiectivului, decedând în urma impactului cu solul. La fața locului urmează a se prezenta ambulanța și un echipaj de poliție pentru constatarea decesului și clarificarea împrejurărilor”, se arată într-o informare. …https://www.romaniatv.net/un-angajat-al-tvr-s-a-sinucis-barbatul-s-a-aruncat-de-pe-sediul-televiziunii_5737133.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.