10.7 C
Vaslui
09-dec.-2022

Un atelier de tâmplărie din Bârlad s-a făcut scrum de la jarul căzut dintr-o sobă! (FOTO)

- Advertisement -

FOC… Un incendiu devastator a avut loc în Bârlad, la un atelier de tâmplărie . Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu patru autospeciale (trei autospeciale de stingere cu apă și o autospecială multifuncțională) și echipaje specializate (17 subofițeri și doi ofițeri) pentru limitarea și lichidarea incendiului izbucnit la un atelier de tâmplărie din municipiul Bârlad, strada Constantin Hamangiu. După mai bine de trei ore de luptă cu flăcările, incendiul a fost lichidat.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați, nefiind înregistrate victime. Exista pericolul de propagare a incendiului la întregul depozit, precum și la o firmă de pompe funebre și două locuințe din apropiere. Conform reprezentanților ISU Vaslui, au ars aproximativ 120 metri pătrați construcție din lemn cu acoperiș din tablă pe astereală din lemn, o mașină de tăiat PAL, o mașină de lipit PVC, o freză montantă, o mașină freză feronerie, o mașină de bavurat, patru geamuri din PVC, două uși din PVC, două vestiare, diverse piese de mobilier și unelte. A fost salvat magazinul și sala de ceremonii aparținând firmei de pompe funebre precum și două locuințe din apropiere.

„Valoarea estimată a bunurilor distruse/degradate este de aproximativ 100.000 lei. Valoarea estimată a bunurilor salvate este de aproximativ 500.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă fără acumulare de căldură.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. La intervenție au participat și cinci agenți de poliție, pentru asigurarea zonei intens circulate.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.