0.7 C
Vaslui
04-dec.-2022

Un avion s-a prăbuşit în Lacul Victoria din Tanzania. 15 persoane au fost salvate până acum

- Advertisement -

Poliţia tanzaniană a confirmat accidentul, relatează AFP.

„A avut loc un accident cu un avion (al companiei aeriene) Precision Air care (…) s-a prăbuşit în apă la circa 100 de metri de aeroport”, a declarat comandantul poliţiei regionale William Mwampaghale ziariştilor, pe aeroportul Bukoba.

Nicio informaţie nu era imediat disponibilă cu privire la numărul pasagerilor aflaţi la bordul avionului, dar mass-media locale au relatat că circa 49 de persoane erau înscrise pe lista de pasageri.

TBC a relatat că 15 persoane au fost salvate până în prezent, dar nu se ştie câţi pasageri se aflau la bordul aeronavei sau dacă sunt morţi.

Imagini şi înregistrări video de la locul accidentului, care au circulat pe social media, arată avionul aproape scufundat, doar coada aeronavei, colorată în verde şi maro, fiind vizibilă deasupra apei.

Avionul a decolat din capitala Dar es Salaam, capitala economică a Tanzaniei, şi „a căzut în Lacul Victoria în această dimineaţă din cauza furtunii şi a ploii torenţiale”, a relatat TBC…https://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/un-avion-s-a-prabusit-in-lacul-victoria-din-2218039.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.