Un băiat și o fată, tăiați cu cuțitul într-o gravă agresiune în stradă

O altercație între doi tineri, petrecută pe o stradă din cartierul Obcini din municipiul Suceava, s-a terminat foarte prost, unul ajungând la spital cu viața pusă în pericol, iar celălalt fiind arestat pentru tentativă de omor. În altercație a intervenit și o fată, care a fost și ea tăiată în timp ce încerca să-i despartă pe cei doi protagoniști principali.

În noaptea de 6 spre 7 august, în jur de ora 0.40, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că un tânăr a fost înjunghiat în abdomen și în picior, pe strada Slătioarei din municipiul Suceava. Din cercetările ulterioare a rezultat că un anume Cătălin Daniel Melenciuc, de 19 ani, din Stroiești, se deplasa împreună cu patru prieteni pe strada Slătioarei, iar la un moment dat s-a intersectat cu Iulian Constantin Sofrone, de 19 ani, din Șcheia, care se plimba însoțit de prietena sa. Cei doi tineri au avut un conflict spontan, iar tânărul de 19 ani, din Șcheia, a scos un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori pe tânărul din Stroiești. Pentru a aplana conflictul, au intervenit ceilalți tineri, printre ei și prietena agresorului. Aceasta din urmă a fost tăiată și ea ușor la piciorul drept, în împrejurări ce urmează a fi stabilite.

Sofrone, cel care a lovit cu cuțitul, și prietena sa, deși tăiată la picior, au fugit, fiind găsiți de o patrulă de poliție în zona Curcubeul. Ambii au fost duși la spital, fata cu plagă înjunghiată la picior, în timp ce prietenul ei acuza și el leziuni provocate de cel pe care l-a înjunghiat. De departe, cele mai grave răni le are însă tânărul din Stroiești, care a fost operat, iar medicii au constatat că viața i-a fost pusă în pericol.

Ancheta a fost preluată de judiciariștii de la Serviciul de Investigații Criminale Suceava.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2020-08-10/Un-baiat-si-o-fata-taiati-cu-cutitul-intr-o-grava-agresiune-in-strada-in-cartierul-Obcini#ixzz6Uh6NAU00
NICIUN COMENTARIU