23.2 C
Vaslui
18-aug.-2022

Un bărbat care a mers 1.400 de kilometri pe bicicletă pentru o strângere de fonduri a murit înainte de linia de sosire

- Advertisement -

Un ciclist din Marea Britanie a murit chiar înainte să încheie un maraton caritabil, după ce a parcurs aproape 1.400 de kilometri, relatează BBC.

John Holubjowsky, în vârstă de 58 de ani, din Stoney Stanton, Leicestershire, se afla la doar 45 de kilometri de linia de sosire când a suferit un atac de cord, în 18 iunie.

Soția sa, Keeley, a spus că diagnosticul a fost un șoc, deoarece bărbatul nu avea probleme cardiace și îi plăcea să se mențină în formă.

El a strâns peste 3.200 de euro pentru centrul de îngrijiri paliative Loros. Keeley Holubjowsky a spus că soțul ei mergea pe bicicletă în cadrul unui grup organizat pentru a strânge bani pentru operațiuni caritabile.

Femeia a spus că a vorbeau la telefon în fiecare zi.

„M-a sunat în fiecare seară, în fiecare dimineață. Am vorbit cu el în dimineața când s-a întâmplat. Eram fericiți pentru că era ultima lui zi și a spus: „abia aștept să ajung la linia de sosire”. I-am urat succes”, a spus Keeleyhttps://www.digi24.ro/stiri/externe/un-barbat-care-a-mers-1-400-de-kilometri-pe-bicicleta-pentru-o-strangere-de-fonduri-a-murit-inainte-de-linia-de-sosire-1995723

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.