Un bărbat căzut în stradă la Bârlad, plin de sânge, a băgat spaima în trecători! (VIDEO)

DE GROAZĂ… Astăzi după amiază, în jurul orelor 14.30, un bărbat a băgat spaima în cei care se aflau pe trotuarul din zona unei firme de fizioterapie din Bârlad, de pe strada Republicii. A căzut fulgerător din picioare, iar în cădere acesta s-a lovit și a început să-i curgă sânge din gură. Priveliștea i-a îngrozit pe trecători, care s-au speriat și au chemat panicați ambulanța.

Bărbatul părea destul de în vârstă, avea și convulsii, iar cetățenii care i-au sărit în ajutor erau agitați că ambulanța nu răspunde la timp, după opinia lor, pentru ca omul să fie salvat. După aproape 10 minute de la apel, la fața locului a venit o ambulanță de la SAJ Vaslui, substația Bârlad, cu medic, care a constatat că bărbatul de 63 de ani, Viorel M., făcuse o criză comițială, pe fondul unei boli de care bărbatul suferea: epilepsie.

„A fost stabilizat și transportat la spitalul din Vaslui. Era conștient , a precizat că suferă de epilepsie, nu a creat probleme, a fost predat la CPU”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

„Pacientul adus de la Bârlad este stabilizat, este conștient și nu dorește să rămână în spital, fiind lăsat să meargă la domiciulu”, a precizat medicul Lelia Munteanu, directorul medical al Spitalului Județean Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ