10.8 C
Vaslui
01-apr.-2023

Un bărbat de 46 ani, trimis în şomaj tehnic de ALRO, s-a sinucis. Ultimele cuvinte, scrise pe o factură

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 46 ani, din Slatina, a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Slatina, luni, 11 iulie 2022. Bărbatul ar fi lăsat câteva cuvinte pe o factură, punând gestul pe seama greutăţilor din ultima perioadă. Bărbatul, salariat al fabricii de aluminiu, se afla în şomaj tehnic.

Un coleg de-al bărbatului ar fi încercat, în ultimele zile, să dea de el, însă acesta nu i-a răspuns la telefon. L-a căutat acasă, a găsit uşa locuinţei descuiată, a intrat şi l-a găsit pe bărbat în garsonieră, spânzurat de ţeava de gaze cu firul de la internet. Pe o factură de utilităţi, lăsată la vedere, bărbatul a scris „Ultima variantă – o moarte“, spun surse apropiate anchetei.

„La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 08:30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat, la domiciliu său, din municipiul Slatina. Pentru efectuarea de cercetări la faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina, care a stabilit faptul că bărbatul locuia singur. În urma examinării sumare a trupului bărbatului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violenţă pe suprafaţa corpului.

Citeste mai mult: adev.ro/reurrs

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.