31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Un bărbat din Suceava a sunat la 112 și s-a plâns că soția l-a luat la bătaie, l-a zgâriat și l-a împins pe scări

O femeie din comuna Vama, județul Suceava, este cercetată pentru violență în familie, după ce și-a bătut soțul și l-a împins pe scări. Ca să scape de furia partenerei de viață, bărbatul a sunat la 112 și a cerut ajutor.

Bărbatul de 41 de ani a sunat miercuri, 25 mai, la Secția 14 Poliție Rurală din Vama și a anunțat că soția de 35 de ani l-a luat la bătaie, potrivit suceava-smartpress.ro.

Ajunși la fața locului, polițiștii au aflat că în ziua respectivă, în jurul orei 11.00, cei doi soți, care se află în proces de divorț, s-au luat la ceartă, iar femeia l-a lovit pe soțul ei, l-a zgâriat pe gât și l-a împins pe scăril.

Polițiștii au completat un formular de risc, după ce au constatat că erau întrunite condițiile pentru eliberarea ordinului de protecție provizoriu, însă bărbatul a spus că nu dorește să solicite documentul. Totuși, el i-a făcut soției plângere penală, iar aceasta este cercetată acum pentru infracțiunea de „violență în familie”…https://www.digi24.ro/stiri/un-barbat-din-suceava-a-sunat-la-112-si-s-a-plans-ca-sotia-l-a-luat-la-bataie-l-a-zgariat-si-l-a-impins-pe-scari-1954233

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here