Un bărbat din Valea Grecului a ars de viu în casa cuprinsă de flăcări!

TRAGEDIE… Noaptea trecută, la Valea Grecului, un bărbat de aproximativ 55 de ani, și-a pierdut viața, în locuința în care a izbucnit un incendiu. Pompierii din Huși s-au deplasat imediat la fața locului. Focul se manifesta violent în interior. Deși echipajul a intervenit prompt, omul nu a mai putut fi salvat. Deocamdată, cauza incendiului nu a fost stabilită.

“Începând cu ora 01:00, Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Valea Grecului, comuna Duda Epureni. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta violent, în interior fiind găsită o persoană decedată (bărbat, aproximativ 55 ani). Au ars aproximativ 50 metri pătrați acoperiș din azbociment pe astereală din lemn, două uși, două ferestre și tot atâtea paturi, un televizor, diverse textile și documente. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o țigară uitată aprinsă.

Cercetările privind circumstanțele producerii acestui eveniment sunt efectuate de instituțiile abilitate în acest sens”, au precizat reprezentații ISU Valsui.
NICIUN COMENTARIU