spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Un bărbat înarmat şi-a sechestrat familia, în Neamț. Poliţiştii au intervenit în forţă

- Advertisement -

Un individ înarmat, cu domiciliul în Neamţ, şi-a sechestrat copiii şi soţia, comportându-se violent, după care i-a ameninţat pe poliţişti. Cum situaţia era gravă, s-a intervenit în forţă.

Pe data de 26 iunie 2023, în jurul orei 21.30, forţele de ordine au fost sesizate prin apel la 112, de către o femeie, din oraşul Roman, Neamț, cu privire la faptul că soţul provoacă scandal la domiciliu, distrugând bunuri din casă, la locul indicat fiind trimise echipaje formate din poliţişti şi jandarmi.

La vederea oamenilor în uniformă, bărbatul de 47 de ani, căruia i se ceruse să se calmeze, a devenit şi mai irascibil. Înarmat cu un cuţit, romaşcanul a adresat ameninţări forţelor de intervenţie, după care s-a încuiat în interiorul locuinţei în care se afla soţia şi doi copii minori, cu vârste de 10, respectiv 17 ani.

„Având în vedere starea de pericol iminent şi modul de manifestare al persoanei în cauză, forţele de intervenţie au pătruns în interiorul imobilului, procedând la imobilizarea bărbatului. A fost condus la sediu, fiind efectuate cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere şi ultraj“.

Aceasta este declaraţia inspectorului Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ. Citeste mai multe pe Adevarul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.