9.8 C
Vaslui
24-mart.-2023

Un bărbat s-a sinucis când și-a dat seama că fiul lui de 18 luni, pe care l-a uitat 3 ore în maşina încinsă, a murit

- Advertisement -

Un bărbat din Virginia, SUA, s-a sinucis după ce a descoperit că fiul lui de 18 luni, pe care l-a uitat pe bancheta din spate a mașinii, a murit din cauza căldurii.

Bărbatul ieșise în oraș cu fiul lui când s-a produs accidentul tragic și, atunci când și-a dat seama că acesta murise în interiorul mașinii încinse, s-a întors acasă, în Chesterfield County, și i-a dus trupul în interior, potrivit CBS NEWS.

La orele prânzului, poliția a primit un apel care anunța că bărbatul s-a sinucis. După câteva minute, ofițerii au primit un al doilea apel de la un membru al familiei care i-a informat că tatăl băiatului i-a spus că și-a lăsat fiul în mașină timp de trei ore și că acesta ar putea fi mort.

Polițiștii care au ajuns la casa bărbatului au găsit mașina pe alee, cu portiera din spate deschisă și scaunul auto pentru copil gol. În casă, au găsit băiețelul mort…https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-barbat-s-a-sinucis-cand-si-a-dat-seama-ca-fiul-lui-de-18-luni-pe-care-l-a-uitat-3-ore-in-masina-incinsa-a-murit-1994803

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.