23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Un bârlãdean de 20 de ani, internat cu forta pentru cã a vrut sã-si violeze mama!

DE GROAZÃ… Caz socant la Bârlad! Un bãrbat de 20 de ani din Bârlad, a fost retinut de politisti, dupã ce ar fi încercat sã-si violeze propria mamã. Beat fiind, individul care are si probleme psihice, nu a putut sã-si ducã la îndeplinire fapta pentru cã o rudã aflatã în apropiere a anuntat cazul la 112. Politistii l-au retinut, l-au cercetat si apoi l-au prezentat pe Andrei Horia C. la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad. Procurorul de caz a solicitat internarea provizorie pentru o expertizã medicalã, în vederea stabilirii stãrii de sãnãtate a tânãrului si dacã are discernãmânt.

Politistii bârlãdeni au fost sesizati prin 112 cã un individ de 20 de ani, din localitate, îsi agreseazã mama, încercând sã o violeze. Femeia de 57 de ani, care locuieste împreunã cu fiul, de 20 de ani, care are si probleme psihice, a avut sansa sã fie salvatã de o rudã, astfel cã a scãpat din mâinile fiului. Acesta fiind bãut, dorea sã se „distreze”, netinând cont cã femeia din fata lui este chiar cea care i-a dat viatã. La fata locului, politistii au constatat cã cele sesizate se confirmã, astfel cã l-au retinut pe Andrei Horia C., suspect de comitere a infractiunii de tentativã de viol asupra mamei sale. Pe 18 octombrie a fost dus de cãtre procurorul de caz în fata instantei bârlãdene, cu propunerea de internare provizorie, pentru efectuarea unei expertize psihiatrice. Judecãtorii au dispus internarea lui Andrei Horia C.:

„Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad. Dispune internarea medicalã provizorie a inculpatului C.Horia Andrei, într-o sectie de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui, pânã la ameliorarea care înlãturã starea de pericol ce a determinat luarea mãsurii. Dispune efectuarea, de urgentã, a expertizei medico-legale psihiatrice, având urmãtoarele obiective: – stabilirea stãrii de sãnãtate a inculpatului; – dacã inculpatul are discernãmânt; – dacã inculpatul prezintã pericol concret si actual pentru siguranta publicã.”, este sentinta datã de judecãtorul de drepturi si libertãti.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here