0.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Un bârlădean, pe podiumul național la Off Road! (FOTO)

- Advertisement -
PERFORMANȚĂ… Sportivul bârlădean Ionuț Pahonea a reușit să urce pe podiumul campionatului național de off-road în cadrul etapei de la Iași, de două ori

PE PODIUMUL NAȚIONAL… Cea mai mare performanță a Off Road-ului bârlădean a fost reușită de sportivul Ionut Pahonea, care s-a calificat de pe locul 3, la două categorii. Acesta a reușit să urce pe podiumul Campionatului National de Off-Road în cadrul etapei de la Iași, ce s-a desfășurat în perioada 10-14 noiembrie. Ionuț Pahone este legitimat la Clubul ACS Off-Road Club Bârlad.

În perioada 10 – 14 noiembrie, cele mai capabile mașini de concurs Off Road și echipele de piloți au participat la competiția sportivă, în cele mai spectaculoase condiții de off road. Pasionații de motor-sport au avut în acest an acces la proba de trial unde s-au putut bucura de un adevărat show al modelelor Land Rover Defender. Această ultimă etapă din Campionatul Național de Off Road s-a desfășurat la Iași. Aici s-au decis campionii pe clase ai acestui an, iar echipajele din competiție au fost nerăbdătoare să ia startul pe traseul pregătit la Iași, o etapă îndragită de toți participanții. Din cadrul Clubului ACS Off-Road Bârlad a participat Ionuț Pahonea, copilot al unui sportiv de la SSV Powersport, pilot fiind Virgil Brătășanu. Sportivul Ionuț Pahonea a reușit să urce pe podiumul campionatului național de off-road în cadrul etapei de la Iași de două ori! Echipajul 208 al concursului, unde erau Virgil Brătășanu (pilot) și bârlădeanul Ionuț Pahonea (copilot), a câștigat locul 3 la categoria OPEN – SSV și tot locul 3 la categoria Trial, urcând astfel pe podiumul național din acest an la Off – Road de două ori.

„M-am bucurat enorm că am reușit să ajung pe podium, pe locul 3. Este prima performanță la nivel național a Off-Road-ului bârlădean. Este ultima mea participare alături de Clubul de off road ACS Bârlad și iată că în ultima participare am urcat de două ori pe podium – cel mai mare rezultat obținut de clubul bârlădean. Am concurat cu o mașină de concurs Canam Maverik, cu numărul de concurs 208, la ambele categorii la care am câștigat. La cei 34 de ani ai mei, am reușit, în doi ani de participare, să am rezultate destul de bune, cel mai bun este cel de la Iași, din acest an”, a precizat Ionuț Pahonea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.