spot_img
34.3 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

UPDATE: Finalizare intervenție! Bărbatul a coborât de pe Castelul de apă singur, fără a “deranja” pompierii! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

UPDATE: După aproximativ trei ore, Marcel Romilă, bărbatul care amenința că vrea să se arunce de pe castelul de apă (de la o înălțime de peste 30 metri) a fost convinsă să renunțe la acest gest. Acesta, în vârstă de 50 ani a coborât fără a fi nevoie de intervenția pompierilor. De remarcat este faptul că Marcel Romilă este un obișnuit “caz” cu care au de a face pompierii, aproape săptămânal!

STIRE INITIALA: Un bârlădean s-a urcat pe Castelul de apă din zona Gării și amenință că se aruncă!

AMENINȚARE CU MOARTEA… Caz ciudat la Bârlad, unde un bărbat de 50 de ani amenință că se va arunca de pe un bazin mare cu apă, din zona CFR Bârlad! La fața locului a sosit Detașamentul de pompieri Bârlad, care intervine cu trei autospeciale și echipaje specializate, pentru salvarea, iar la nevoie, în caz că omul se va arunca, acordarea primului ajutor bărbatului care amenință că se va sinucide.

“Apelantul este în vârstă de 50 ani care amenință că vrea să se arunce de pe castelul de apă aflat în apropierea gării CFR din municipiul Bârlad, pe strada Vasile Milea. Din cauza unor garaje construite în apropierea castelului de apă, pompierii nu pot amplasa perna de salvare. Se încearcă poziționarea autoscării mecanice.Acțiunea este în dinamică”, a menționat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. Vom reveni!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.