-4.4 C
Vaslui
01-feb.-2023

Un bătrân și amanta sa, prinși în fapt de soțul turbat de gelozie, la Buda! Încornoratul și-a educat nevasta cu cuțitul!

- Advertisement -

DE NECREZUT… Un amantlâc la vârsta senectuții, petrecut în satul Buda, comuna Alexandru Vlahuta, între o femeie de 58 de ani și un bărbat de 67 de ani, era la un pas să se încheie cu o tragedie! Soțul femeii, Costel M., de 59 de ani, văzând că aceasta a fugit pe furiș din bătătură, a intuit că aceasta, cunoscuta pentru firea sa iubăreață, s-a dus la amant. Omul nu a ezitat sa intre în locuintă peste cei doi și, prinzându-i în fapt, a turbat de furie și a început să îi atace cu un cuțit. Pe femeie a lovit-o cel mai mult la nivelul mâinilor. Poliția l-a reținut, iar instanța din Bârlad l-a arestat preventiv pe soțul încornorat.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au reținut pe 12 august, un bărbat, din satul Buda, comuna Alexandru Vlahuță. Oameni legii au probat activitatea infracțională a lui Costel M., în vârstă de 59 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, violare de domiciliu, distrugere și amenințare. Pe scurt, telenovela de Buda, comuna Al. Vlahuță sună cam așa: Tania (56 ani) se iubea pe ascuns cu Costică A. (64 ani), iar soțul Taniei (Costel M.) s-a prins cam pe unde îi dispare subit nevasta din bătătură. A mers după ea acasă la Costică A., i-a prins în pat pe amândoi, în acțiune, a scos șișul și a început să-și “educe” nevasta!

“În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 12 august a.c., ora 10.00, bărbatul ar fi mers la locuința unui bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea Buda, județul Vaslui unde se afla soția sa, o femei în vârstă de 56 de ani. Acesta ar fi pătruns fără drept în imobil și a agresat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un obiect tăietor – ascuțit (cuțit) în zona membrelor superioare. În urma loviturilor, femeia a necesitat acordarea de îngrijiri medicale și a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad. În data de 12 mai a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de bărbatul în vârstă de 59 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri