spot_img
22.2 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Un bețivan la păcănele, supărat că pierde bani, s-a răzbunat pe polițiști!

- Advertisement -
LEGAT… Un bărbat beat, care a proferat amenințări verbale, cu acte de violență, la adresa a doi polițiști și la familiile acestora a fost potolit cu două cătușe pe mâini!

„ZEUL” PĂCĂNELELOR… Un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Bârlad, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, după ce ar fi proferat amenințări la adresa unor polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad. Bărbatul, beat criță, a făcut scandal în sala de jocuri, iar când a fost anunțată poliția, s-a răzbunat pe oamenii legii! Îi amenința că-i bate de-i face „muci”, îi omoară și apoi îi și îngroapă și pe ei și pe familiile lor! Polițiștii, „de frică”, l-au dus în arest, iar procurorul de caz, a doua zi l-a „mustrat” cu măsura controlului judiciar pentru 60 de zile! Bărbatul este acum cercetat pentru ultraj.

În noaptea de 22/23 iulie a.c., ora 04:00, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin 112, cu privire la producerea unui scandal, la o sală de jocuri de noroc, de pe strada Republicii, din municipiul Bârlad, unde, pe fondul consumului de alcool, bărbatul cercetat manifesta un comportament violent. Echipajul de ordine publică, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, care a intervenit, în temeiul sesizării, pentru restabilirea ordinii și liniștii publice, a procedat la legitimarea, efectuarea controlului corporal, încătușarea și conducerea persoanei care se manifesta violent, la sediul Poliției, pentru dispunerea măsurilor legale. Bărbatul a proferat amenințări verbale, cu acte de violență, la adresa celor doi polițiști și la familiile acestora, pe toată durata activităților polițienești. „În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a preluat efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. În urma cercetărilor efectuate de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad (delegați să efectueze acte de urmărire penală în cauză) și a probatoriului administrat, bărbatul cercetat a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind luată față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Pentru cei care vă jucați banii la păcănele, lucrez în programare și știu ce este în spatele acestor jocuri. În lumea calculatoarelor nu există conceptul de noroc, și nimic nu este cu adevărat aleatoriu, ci este vorba doar de formule matematice bazate pe timp, căci timpul (secunda și nanosecunda) oferă unicitate, contribuind astfel la posibilitatea de a simula ceva ce pare aleatoriu în programele de calculator. Astfel computerele din spatele mașinilor de păcănele generează imaginile pe care jucătorul are impresia că le controlează în timp (când apasă butonul). De fapt însă, șansele de câștig sunt stabilite de o valoare (un număr de la 1 la 100) care influențează rata de câștig a aparatului (computerului). În afacerea din spate, se stabilește de sală un număr mare de șanse atunci când se deschide barul, sau când patronajul vrea să atragă mulți clienți (valoare 80) pentru a se duce vestea în comunitatea jucătorilor despre aparatele „defecte”, însă la scurt timp șansele de câștig sunt reduse, pentru ca sala (crâșma) să facă mai mulți bani din afacere (valoare 20, 10 sau chiar 5, pentru șanse de câștig). Astfel barul niciodată nu pierde, ci doar clienții pierd având impresia că au șanse de câștig. Este vorba întotdeauna de un profit simplu și constant, prin utilizarea computerelor și a matematicii în spate, în timp ce oamenii își pierd agoniseala de o viață, crezând că pot câștiga din dependența jocurilor de noroc, pe niște computere în care programul este creat și configurat ca jucătorul să piardă mai mult (mult mai mult). Exact aceleași principii se adoptă și la crearea aplicațiilor din cazinourile online, motiv pentru care este folositor să învățăm matematică în școală, tocmai ca să nu ne batem degeaba cu poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.