6.2 C
Vaslui
10-dec.-2022

Un colindător misterios a înduioșat inimile gospodarilor ce i-au deschis ușa, de Sărbători! (VIDEO)

- Advertisement -

EMOȚII… De sărbătorile în care s-a colindat cel mai puțin, pe fondul restricțiilor sanitare, provocate de epidemia cu noul coronavirus, cântecul unui colindător misterios, care a colindat în comuna Bunești Averești, a devenit viral pe internet. Tânărul a luat cu sine o chitară și a mers din loc în loc, cu o colindă aparte, cântată cu multă sensibilitate. Oamenii l-au filmat și imaginile au fost apreciate de internauți. Interesant este că, deși oamenii voiau să știe cine este misteriosul colindător, aproape nimeni nu putea da detalii. Cineva a spus că s-ar numi Ionuț. “Tinere, ești foarte talentat. Mulțumim de colindă. Nici la mine nu a venit tata de Crăciun, dar să știi că al meu este undeva Sus, de vreo 5 ani”, a fost una dintre reacții. “Prea multe nu știm despre el. Doar că a venit și a cântat frumos, așa cum niciun colindător nu a mai cântat la ușa noastră până acum”, a scris unul dintre cei care l-au primit pe băiat cu colinda.

Un filmuleț cu un tânăr care cântă la chitară o colindă tristă, într-o curte din comuna Bunești Averești, a înduioșat o mulțime de oameni. Are cu sine doar o pungă în care pune micile daruri primite de la gospodari. “Cine este acest băiat? Chiar dacă s-au terminat sărbătorile, să vină și la noi cu colindatul, căci prea frumos cântă”, au spus internauții. Unii au spus că se numește Ionuț și că nu întâmplător a ajuns cu colinda, seara târziu, în comuna Bunești Averești.

“Îi urăm la mulți ani de Sf. Ioan, sănătate, dar și un strop de noroc”

“Eu cred că știut cine este acest tânăr atât de talentat. Are o poveste un pic mai tristă, care se simte și în felul în care cântă. Membrii familiei sale au locuit pe la Armășeni (un sat component al comunei Bunești-Averești, n.r.). Mama sa știu că a stat o vreme acolo, dar acum a plecat. În Armășeni ar fi rămas doar un frate al său, la care a venit acum, de sărbători. Cineva mi-a spus că el și o soră a lui ar fi fost o vreme sub protecția DGASPC Vaslui. Acum, de sărbători, a venit la fratele său și a pornit prin sat cu colinda. Frumos din partea lui! Noi când am văzut că el a învățat să cânte la chitară și ce voce frumoasă are, am plâns. E foarte talentat, dar trăim într-o lume în care oamenii talentați nu încap nicăieri. Pe noi ne-a impresionat. Și când am văzut filmulețul pe internet, am rămas foarte plăcut surprinși de faptul că zeci de persoane întrebau cine este și îl lăudau cât este de talentat. A plecat acum și nu mai știm unde este. Dar oriunde ar fi, dacă tot e azi Sfântul Ioan Botezătorul, iar el se numește Ionuț, din câte am înțeles, îi urăm la mulți ani fericiți și, oriunde ar fi, un strop de noroc”, a spus Vlad, un tânăr ai cărui bunici sunt de loc din comuna Bunești Averești.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.