3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

Un consilier local de la USR-PLUS și-a dat demisia, locul său va fi luat de managerul unei formații muzicale

- Advertisement -
DEMISIE… Vasile Filipescu, de la USR-PLUS, și-a dat demisia din legislativul local, locul său urmând a fi ocupat de Dănuț Bîicu.

ROCADĂ… Săptămâna aceasta, consilierii locali vasluieni vor lua act de demisia unui coleg de-al lor. Vasile Filipescu, de la USR-PLUS, și-a dat demisia din legislativul local în urmă cu câteva zile, locul său urmând a fi ocupat de Dănuț Bîicu, liderul și managerul unei formații muzicale.

Profesor în municipiul Vaslui de mai bine de 20 de ani, Vasile Filipescu a fost, în ultimii doi ani, una dintre cele mai raționale voci din Consiliul Local, luările sale de cuvânt fiind diametral opuse față de circul electoral pe care unii consilieri locali îl fac la fiecare ședință. Deocamdată, nu se cunosc motivele pentru care acesta a decis să renunțe la funcția de consilier local. Demisia a fost depusă la registratura Primăriei Vaslui în data de 14 iunie, iar Consiliul Local ar urma să ia act de acest document în ședința de joi. Locul lui Vasile Filipescu în legislativul local va fi luat de Dănuț Bîicu, managerul unei formații muzicale. “Candidez la Consiliul Local Vaslui pentru că îmi propun să mă implic în încurajarea tinerilor de a participa activ la evoluția comunității noastre, pentru ca, împreună, să reușim să facem din municipiul Vaslui un loc cu oportunități pentru viitor și după finalizarea studiilor”, declara viitorul consilier local în campania electorală din 2020. Acesta va avea doi ani la dispoziție să-și pună planurile în aplicare, mai ales că partidul său se află la putere în Consiliul Local Vaslui, împreună cu Partidul Național Liberal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.