-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Un copil de 13 ani a fost executat de soldaţii ruşi chiar sub ochii mamei. Mama băiatului a declarat că ruşii s-au prefăcut că îi lasă să plece

- Advertisement -

O femeie din Ucraina a povestit cum fiul ei de 13 ani a fost ucis, în timp ce amândoi încercau să fugă dintr-un sat ocupat de forţele ruse. Înainte ca militarii ruşi să deschidă focul asupra maşinilor în care se aflau, femeia a declarat că soldaţii s-au prefăcut că îi lasă să plece şi chiar le-au făcut cu mâna.

Când a început războiul, Inna şi cei doi fii ai săi au părăsit Kievul şi au mers în satul Peremoha, care se presupunea că era o zonă sigură, departe de război. Cu toate acestea, după câteva zile, trupele ruse au ocupat satul. Familia s-a ascuns la subsol şi în fiecare zi Inna auzea noi poveşti despre civilii care sunt omorâţi în sat.

„Aici era o pivniţă. Ruşii au adus câţiva săteni şi i-au aruncat peste tot ce era acolo – un magazin şi altele. Sunt multe gropi comune (morminte) în Peremoha. Eram toţi foarte speriaţi. Am auzit că oamenii plecau din sat. Am încercat şi noi să plecăm în pace. Echipamentul militar al Rusiei era pe drumul principal şi nu existau coridoare de evacuare”, descrie femeia.  Inna spune că ruşii au pus condiţii. Mai precis, li s-a spus să plece din sat pe un drum de pământ şi doar şoferii puteau rămâne în maşini, iar pasagerii erau nevoiţi să meargă pe lângă vehicule.

Citeste mai mult: adev.ro/raogco

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.