Un copil de 3 ani, din Iași, trebuie să primească o micuță avere de la instituția la care a învățat! Totul, după ce a ajuns la spital în urma cursurilor la care a participat!

Judecătorii ieșeni au obligat o grădiniță din municipiu să îi plătească despăgubiri unui băiețel de 3 ani. Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 a fost obligată să îi dea 7.500 de euro micuțului. Întreg scandalul a izbucnit după ce copilul în vârstă de 3 ani (la acea dată) a fost accidentat de un morman de zăpadă care a căzut de pe clădirea grădiniței

O grădiniță din Iași a fost obligată de magistrați să îi plătească despăgubiri unui copil! Reprezentanții instituției au fost puși să îi dea micuțului suma de 7.500 de euro! Întreg scandalul a izbucnit după ce un morman de zăpadă a căzut peste minor!
Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au respins apelurile formulate de părinții micuțului, dar și de reprezentanții grădiniței.

„Instanța respinge atât apelul formulat de apelanții-intimați Mihaela și Lucian A., cât și apelul formulat de apelanta-intimată Grădinița cu Program Prelungit nr. 14 Iași, împotriva sentinței civile din 10 decembrie 2019, pronunțată de Judecătoria Iași, sentință pe care o păstrează. Respinge ca fiind neîntemeiate cererile apelanților-intimați privitoare la plata cheltuielilor de judecată”, au precizat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Cazul ar putea ajuge în recurs la Curtea de Apel Iași

Inițial, Judecătoria Iași a admis în parte acțiunea formulată de reprezentanții copilului, în contradictoriu cu instituția de învățământ. Astfel, judecătorii au obligat Grădinița cu Program Prelungit nr. 14, din Iași, să le plătească reclamanților suma de 33.207,75 lei (echivalentul în lei al sumei de 7.500 de euro, calculată la cursul BNR de la data introducerii cererii de chemare în judecată), reprezentând daune morale. …https://www.bzi.ro/un-copil-de-3-ani-din-iasi-trebuie-sa-primeasca-o-micuta-avere-de-la-institutia-la-care-a-invatat-totul-dupa-ce-a-ajuns-la-spital-in-urma-cursurilor-la-care-a-participat-exclusiv-4146267?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ