spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
09-dec.-2023

Un copil român din Italia și-a denunțat familia pentru că l-ar fi supus la abuzuri. „Ajutaţi-mă, mama mă bate dacă nu cerşesc”

- Advertisement -

Un copil român de doar 11 ani a cerut ajutorul autorităților italiene pentru a scăpa de abuzurile la care era supus de propria familie.

Băiatul și-a făcut în cele din urmă curaj și a cerut ajutorul carabinierilor, informează Observator.

El și-a denunțat mama și frații pentru relele tratamente la care a fost supus.

Băiatul nu a mai avut voie să meargă la școală, iar ultimii ani i-a petrecut umblând pe străzi și cerșind pentru a face rost de bani pentru familie.

O viaţă de sclav, o viaţă exploatată şi abuzată la cererea familiei. Mama le ordona inclusiv celorlalţi fraţi ai săi „să-l pedepsească” pe cel mic, atunci când se întorcea în tabăra de nomazi din Tor Sapienza.

Copilul era agresat periodic de mamă

De multe ori, drept pedeapsă, femeia în vârstă de 36 de ani, cu cetăţenie română, nu l-a lăsat pe copil să doarmă şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele în burtă şi la faţă.

Însă băiatul a decis să încheie acest coșmar și s-a adresat unei secții de Poliție din San Basilio.

Ajunși la fața locului, carabinierii l-au găsit pe minor subnutrit, speriat, vânăt din cauza bătăilor și plin de lacrimi. …https://www.gandul.ro/international/un-copil-roman-din-italia-si-a-denuntat-familia-pentru-ca-l-ar-fi-supus-la-abuzuri-ajutati-ma-mama-ma-bate-daca-nu-cersesc-19683171

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.