25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Un gălăţean a cultivat canabis în propriul apartament. Ce au descoperit anchetatorii la percheziţie

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT, urmând să fie propus astăzi la arestare sub acuzaţia de trafic de droguri. Anchetatorii au stabilit că acesta improvizase în propriul apartament o instalaţie pentru cultivarea canabisului.

Pe 17 martie, procurorii DIICOT Galaţi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat sub acuzaţia de trafic de droguri de risc în formă continuată, în stare de recidivă. Măsura a fost dispusă după ce, la aceeaşi dată, a fost efectuată o percheziţie domiciliară pe raza judeţului Galaţi, în urma căreia au fost descoperite şi ridicate aproximativ 300 de plante de canabis şi cantitatea de 1.830,20 grame de canabis (sub formă de muguri).

De asemenea, în locuinţa percheziţionată a fost descoperită o instalaţie improvizată pentru culturi indoor.

”În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada noiembrie 2021 – martie 2022, inculpatul a înfiinţat şi întreţinut, fără drept, o cultură de canabis, a cules şi deţinut în vederea comercializării muguri de cannabis”, spun procurorii DIICOT Galaţi. În cursul zilei de vineri, 18 martie, bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste mai mult: adev.ro/r8xo5c

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here