Un ieșean și-a dat vecinul în judecată după ce calul acestuia i-a agresat iapa. Ce a decis instanța

Proces inedit la Judecătoria Iași între doi localnici din comuna ieșeană Probota. Un bărbat a cerut și a obținut despăgubiri în valoare de 600 de lei, după ce iapa lui a fost agresată de calul vecinilor, relatează site-ul local Bună Ziua Iași.

Potrivit sursei citate, procesul intentat de Ionel Ajităriței celor doi vecini, Ioan Bodron și Gabriela Jorovăț-Bodron, a început pe 28 iulie 2020. Reclamantul a solicitat instanței ca aceștia să fie obligați la plata sumei de 600 de lei, reprezentând contravaloarea despăgubirilor produse iepei sale de către armăsarul pârâților. În prelabil, reclamantul a făcut o plângere la Poliție, în care acuza faptul că „iapa avea urme de agresiune de la armăsarul pârâților”. „În momentul în care a ajuns la iapa noastră, soția mea a observat că armăsarul pârâților avea priponul rupt și încolăcit de priponul calului nostru. Iapa avea urme de agresiune de la armăsarul pârâților. Am mers la medicul veterinar, care s-a prezentat la fața locului și a văzut cele care s-au petrecut. Ulterior, acesta a prescris un tratament pentru vindecarea calului reclamantului, în cuantum de 600 de lei. Până în momentul introducerii acțiunii, iapa noastră nu era vindecată complet”, a explicat Ionel Ajităriței, proprietarul iepei agresate.
Citeşte întreaga ştire: Un ieșean și-a dat vecinul în judecată după ce calul acestuia i-a agresat iapa. Ce a decis instanța

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ