Un individ din Iași care s-a masturbat în văzul lumii, trimis la temniță! Obsedatul sexual a adunat mai multe dosare penale! Bărbatul își expunea organele genitale în public!

Un obsedat sexual a fost trimis la pușcărie de către judecători. Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Gheorghe Tudose la o pedeapsă rezultantă de 3 ani și 4 luni de închisoare, cu executare în regim de detenție. În plus, bărbatul din județul Iași a fost obligat să urmeze un tratament medical pentru afecțiunile psihice de care suferă. Individul a strâns mai multe dosare similare, în care a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, după ce se expunea și se mângâia în public

Un bărbat din județul Iași, acuzat că s-a masturbat în văzul lumii, a fost trimis la temniță! Obsedatul sexual a adunat mai multe dosare penale! În general, anchetatorii au susținut că individul își expunea organele genitale și se mângâia în public.
Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Gheorghe Tudose la pedeapsa rezultantă de 3 ani și 4 luni de pușcărie, cu executare, pentru ultraj contra bunelor moravuri. Judecătorii au luat în calcul și sentințe anterioare, dar și faptul că individul se afla în stare de recidivă post-condamnatorie. În plus, instanța l-a obligat pe bărbat să urmeze un tratament medical, după ce acesta a fost diagnosticat cu tulburare organică de personalitate de tip emoțional-instabil, sindrom de dependență etanolică și exhibiționism.

Ieșeanul Gheorghe Tudose, acuzat de ultraj contra bunelor moravuri

Acest proces al ieșeanului Gheorghe Tudose a început pe 2 iunie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis din nou în judecată, pentru ultraj contra bunelor moravuri. Individul fusese reținut pentru 24 de ore, între 3 și 4 martie 2020. Potrivit anchetatorilor, la finele lunii februarie 2020, individul și-a expus organele genitale și, mai apoi, s-a masturbat în Gară, în fața unei tinere de 18 ani. Astfel, tânăra a trecut prin clipe de coșmar după ce s-a trezit lângă ea cu un obsedat sexual care se masturba. Fata a mers speriată la polițiști și le-a povestit prin ce a trecut. Agenții l-au identificat pe bărbat și l-au săltat. …https://www.bzi.ro/un-individ-din-iasi-care-s-a-masturbat-in-vazul-lumii-trimis-la-temnita-obsedatul-sexual-a-adunat-mai-multe-dosare-penale-barbatul-isi-expunea-organele-genitale-in-public-galerie-foto-video-exc-4141751?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ