spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Un jandarm vasluian, de 45 de ani, a murit subit la mare

- Advertisement -
Ionuț Hrincu

CONDOLEANȚE… Este doliu la Inspectoratul de Jandarmi Vaslui. Ionuț Hrincu, un jandarm cu experiență, de 45 de ani a murit fulgerător în timp ce era în concediu, la mare cu familia. Nimic nu a prevestit acest moment, mai ales că acesta nu suferea de vreo boală anume. Familia a rămas uluită și nu-i vine să creadă că Ionuț vine din concediu acasă, între patru scânduri. Cu patru zile înainte de a muri avea niște dureri de cap, a fost internat în spitalul de la Constanța pentru evaluare, dar nu i-au găsit nimic.

Se pregăteau să vină acasă, când în această dimineață jandarmul s-a simțit rău și a murit subit. Cauza decesului pare să fie o posibilă meningită, care probabil s-a accentuat la mare.

Ionuț Hrincu era un jandarm apreciat de colegi

Ionuț Hrincu era subofițer, iar șefii săi erau foarte mulțumiți de activitatea sa. Colegii îl vedeau cu pe un om liniștit, care-și făcea cu simț de răspundere atribuțiunile de serviciu și era foarte săritor în relația cu colegii. “Nu s-a plâns niciodată ca ar avea vreo problemă de sănătate și din acest motiv vestea că acesta a murit ne-a șocat pe toți cei care-l cunoșteam. Știam că este la mare cu familia, avea doi copii cu care se mândrea și o soție cu care se înțelegea perfect. Dumnezeu să-i ierte păcatele și condoleanțe familiei. Poate că a plecat prea devreme dintre noi, dar numai Dumnezeu știe cel mai bine când ne sună ceasul la fiecare”, a spus unul dintre colegii acestuia.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

17 COMENTARII

 1. Dumnezeu să te ierte Ionuț! Ne-ai șocat cu plecarea ta. Fost coleg de arme, bun camarad, prieten, tată și soț devotat. Probabil Dumnezeu te-a luat pentru a începe misiunile pentru EL. Drum lin către El prietene!

  • Mda, tocmai si-a facut Doamne Doamne un pluton de jandarmi sa patruleze prin Rai.
   Il si vad cum coordoneaza „misiunile.”
   Esti tembel rau cu cu misiunile tale prin Rai, cred ca mai mult ai vrut sa te bagi in seama.
   Era de ajuns , parerile de rau. Cand sfarsesti, nu mai conteaza ce ai fost., conteaza ce lasi in urma.
   Dumnezeu sa-l odihneasca.

 2. Dumnezeu sa te ierte Ionut, un camarad de arme deosebit! Cu cateva zile in urma vorbeam de valori, principii si de ce noi cei din structurile de aparare nationala beneficiem de pensie de serviciu. Plecam la ingeri la 30,40, 45 ani de viata….o intrebare la care decidentii ar trebui sa reflecteze…Ionut, te iubesc prieten drag!!!!!

  • Spuse un mare om și frumos caracter🤮
   Este o vorbă din popor: de-or muri să le porți căciula, de-or trăi să le……
   Aveți grijă că ce doriți altora vi se poate întoarce…. înzecit..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.