spot_img
38.5 C
Vaslui
13-iul.-2024
spot_img

Un minor a tâlhărit un bătrân de 73 de ani! A ajuns direct în arest preventiv!

- Advertisement -
LA PUȘCĂRIE… Un tânăr a fost băgat în arest preventiv pentru că a tâlhărit un bătrân!

PEDEAPSĂ DREAPTĂ… Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au reținut un tânăr, în vârstă de 16 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Minorul a primit 30 de zile de arest preventiv pentru fapta făcută.

Polițiștii au documentat și probat activitatea infracțională a unui minorului Denis Bogdan M., bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, la data de de 11 august a.c., în municipiul Bârlad. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 11 august, ora 07.30, aflată în zona “Stadion” din Bârlad, persoana vătămată, un bărbat de 73 de ani, din aceeași localitate, ar fi fost deposedată, prin folosirea violenței, de către Denis Bogdan M., de un portofel în care se aflau 480 de lei și acte de identitate.

„La data de 3 octombrie, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura arestului preventiv, pe o perioadă 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, a precizat inspectorul principal Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.