32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Un moldo-român depistat că a intrat în România, prin Albița, cu substanțe anabolizante

GHINION… Asupra unui bărbat cu cetățenie română și R. Moldova,  asupra căruia polițiștii de frontieră au descoperit cinci recipiente ce conțineau substanță anabolizantă ce urma a fi introdusă ilegal în țară. Polițiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși efectuează acum  cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de introducere sau scoatere din țară, precum și importul ori exportul  de substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc fără autorizație emisă de autoritățile competente. Întreaga cantitate de substanțe dopante, în valoare totală de 1.000 lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

În noaptea de 18/19 noiembrie, în jurul orei 1.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Râșești, un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în R. Moldova.

“În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport şi persoanelor, ocazie cu care asupra unuia dintre pasagerii microbuzului, un bărbat cu cetățenie română și R.  Moldova, în vârstă de 32 ani, colegii noștri au descoperit, ascunse şi nedeclarate, cinci recipiente de sticlă, a câte 10 ml fiecare, care conținea o substanță despre care există suspiciuni că ar fi anabolizante. Întreaga cantitate de substanță a fost ridicată şi trimisă spre expertiză la laboratorul de specialitate, stabilindu-se că aceasta este inclusă în lista substanțelor interzise prevăzută în Legea 104/2008. Conform prevederilor legale, polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de introducere sau scoatere din țară, precum și importul ori exportul  de substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc fără autorizație emisă de autoritățile competente.”, a precizat subcomisar de poliție Irina Mirică, purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Iar au găsit polițiștii de frontieră? Unde le-au găsit,în pașaport sau în buletin?
    Tanti Cezara ,iar ai scris prostii.Nu te documentezi deloc si scrii ce îți bagă pe găt purtătorul de cuvănt al PF care se împăunează cu munca altora.

    • Subscriu ! Cel puțin 90% din produsele interzise, accizabile sau cu regim restricționat sunt descoperite in PTF de către vameși! Restul e…cancan!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here