UPDATE! Un nou accident pe drumurile județului: mașină în care se aflau două persoane a intrat într-un stâlp la Muntenii de Jos

UPDATE: Potrivit reprezentanților ISU Vaslui, deși în autoturism se aflau două persoane, la fața locului a fost găsită o singură victimă, care a refuzat transportul la spital. “Un autoturism în care se aflau două persoane a lovit un stâlp de electricitate, din beton, aflat pe marginea șoselei. În urma impactului, stâlpul a fost rupt, asemenea și mai multe indicatoare rutiere. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui. În autoturism, cel mai probabil s-au aflat două persoane. La sosirea echipajelor de intervenție, la fața locului a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 25 ani, agitată și care prezenta leziuni minore. Persoana în cauză a refuzat transportul la o unitate medicală de specialitate.”

Evenimentele neplăcute înregistrate pe străzile Vasluiului continuă. După accidentul de luni după-amiază, de pe raza localității Banca, în urma căruia patru persoane au ajuns la spital, un alt incident i-a pus în gardă pe salvatorii de la ISU Vaslui. Asta după ce un autoturism în care se aflau două persoane a intrat într-un stâlp în Muntenii de Jos.”Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs în localitatea Muntenii de Jos, comuna Muntenii de Jos. Din primele informații, un autoturism în care se aflau două persoane a lovit un stâlp aflat pe marginea șoselei”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. Vom reveni cu amănunte!
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ